Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

De Autopas

Voor carwash ondernemers ontwikkelde Pay United “De Autopas”. Een NFC-betaaloplossing welke feilloos functioneert op de contactloze betaalterminals van Payter. Of u nu een prepaid oplossing wilt of uw zakelijke klanten op rekening wilt laten wassen alles kan.Uw logo wordt netjes op de voorkant van de passen (of tags) geplaatst en deze worden gekoppeld aan ons systeem. De kracht van dit product is dat u geen rompslomp heeft zoals klantenservice, marketing en afhandeling van betalingen.

Voor een vast bedrag per maand verzorgt Pay United zo’n beetje alles voor u. Het is zelfs mogelijk dat uw potentiële klant een waspas online bestelt. Pay United zorgt dan voor de verzending en implementatie. Het enige dat u moet doen is de passen uitdelen aan de doelgroep en wij doen de rest! Klik hier voor meer informatie.

Kentekenwassen

Autowassen middels kentekenherkenning lijkt nog een overbodige noviteit. Echter geloven wij dat het binnen een aantal jaar de standaard is voor (onbemande) roll-over locaties.Al enige jaren geleden ontwikkelde Pay United een systeem dat communiceert met alle merken roll-overs. De kracht van dit product is dat het volledig online ontsloten wordt en zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt in te zetten is.

Pay United verzorgt tegen een % van de omzet de implementatie, marketing, sales ondersteuning, klantenservice en financiële afhandeling, De klant ontzorgen en samen succes hebben is absoluut de onderscheidende factor. Met een klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is bent u verzekerd van continuïteit en meer (zakelijke) klanten die bij uw carwash komen wassen.
Klik hier voor een afspraak voor een demo.

Osmosekey

Ook voor de schoonmaakmarkt ontwikkelde Pay United een betaaloplossing. Ondernemers die osmosewater willen tanken kunnen terecht op steeds meer locaties in Nederland. Met de OsmoseKey is het mogelijk om op rekening osmosewater te tanken. Wilt u liever prepaid, dan kan dat uiteraard ook.

Wilt u het betaalsysteem koppelen aan u huidige Osmose tankstation, of wilt u een Osmose tankstation starten. Klik hier voor een afspraak.

OsmoseKey osmosekey.com osmose water

Bankcontract

Op een Payter terminal heeft u een bankcontract nodig om betaalpassen te accepteren. Omdat Pay United inmiddels vele Payter terminals heeft geleverd in Nederland, Duitsland en België hebben wij scherpe tarieven weten te bedingen bij een onafhankelijke betaalverwerker. U betaalt aan vaste kosten slechts € 7 per maand/ terminal. Hier zitten alle kosten in, zowel de servicekosten van Payter, de betaalverwerker en bankkosten. U heeft alleen transactiekosten, maar ook deze zijn de laagste van Nederland. Uiteraard blijft u gewoon bij uw eigen bank bankieren, de betalingsverwerker stort dagelijks het geld op uw eigen bankrekening.

Koopt u een Payter bij ons verzorgen wij deze dienst uiteraard voor u. Wilt u uw huidige Payter en pincontract overzetten dan kunnen wij voor u een offerte maken. Klik hier voor een offerte aanvraag.

Whitelabel

Het systeem van Pay United is dusdanig opgebouwd dat het ook mogelijk om het product white label af te nemen. Dit kan met een volledig eigen front eind maar ook met een gedeelte van de functionaliteiten. Onder andere AVIA, Loogman en het Belgische Antenor maken hier gebruik van.

Avia heeft een complete oplossing bij ons afgenomen in hun eigen look & feel (mijn.aviawaspas.nl) en Pay United verzorgt de ondersteunende services. Loogman maakt gebruik van onze postpaid betaaloplossing voor hun serviceplein.

Wilt u ook een compleet “eigen” betaalsysteem voor uw bedrijf? Maak hier een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Graag op de hoogte blijven van onze laatste updates?

Pay United BV:
Madame Curiestraat 7A
2171 TW Sassenheim
+31 (0)85 – 27 33 265
Chamber of Commerce number: 76681920
VAT number: NL860745090B01

©2021 Pay United – Alle rechten voorbehouden – AtSea Design & Media